perjantai 14. lokakuuta 2016

Häiden vieraskirja

En halunnut että olemme tylsiä.
En siis halunnut ihan mitään tavallista vieraskirjaa meidän juhliin.
Halusin jotain omaperäistä, jotain joka jää oikeasti meille ja josta on hyötyä.
Muutamat ehdottivat ihan normaalia kirjan tapaista vieraskirjaa, johon laitettaisiin tekstin lisäksi kuvia. Ei se tuntunut meidän jutulta.
Ehdotettiin myös tauluja ja ideoitakin niihin löytyi vaikka ja mitä.

Jonkun aikaa etsittyäni ja tutkittuani ja isännälle ehdotuksia myös antanen, päädyttiin vieraskirjaPENKKIIN. Ihan paras idea ikinä! Miten ihanan omaperäinen ja ainutlaatuinen.
Kenelläkään ei ole samanlaista.

Pinterest, se kaiken pahan alku. No ei nyt sentään! Sieltä kuitenkin etsin ideoita ja sieltä tämän idean meille sitten bongasin.Tästä viereisestä kuvasta kaikki lähti alkuunsa.
Alettiin miettimään materiaalia, lähinnä siis mistä puusta se tehtäisiin. Isäntä päätti sitten, että penkki tehdään koivusta. Minulle kävi kaikki. :D

Sitä alettiin sitten appiukon kanssa keskustelemaan materiaaleista ja muutenkin määristä. Penkin pituudeksi tuli 140cm, tilaa kirjoittaa.

Päälimmäinen ajatus oli, että penkki jää nimenomaan puunväriseksi ja juhlavieraat saavat kirjoittaa viestinsä hääparille tusseilla penkin istuinosaan. Ja tämä toteutui. Lakkausta ei vielä ole tehty, se on työnalla.

Kun oli määrät ja muut tiedossa alettiin väkertämään palasia. Tässä penkissä ei ole ainuttakaan ruuvia, ainoastaan puutappeja, liimaa ja palaset joista penkki kasataan.

Seuraavassa kuvassa onkin sitten jo hommat edennee. Tässä näette miten se on kun se saadaan kasaan. Myöskin juhlapaikalta on yksi kuva, jossa istuin osalle oli varattuna omapöytä kirjoituksia varten.

Oli ihanaa saada erilaisia tervehdyksiä ja onnentoivotuksia ystäviltä, sukulaisilta, perheiltä ja kaikilta juhlijoilta.

Tämän parempaa vieraskirjaa emme olisi voineet toivoa. Kunhan vaan saan aikaiseksi lakata päälisen, niin sitten saadaan kasattua penkki ja aseteltua se omalle paikalleen sänkymme päähän. Siinä voi sitten mukavasti säilyttää vaatteita ja peittoa, ettei vaan tule lueskeltua tekstejä. :D

Tähän alle laitan itse istuinosasta ja sen teksteistä. On nää aika ihania vaan luettavaksi ja ihan vaan katseltavaksi. En kyllä mitään toista olisi halunnut tämän tilalle. Kyllä maailma on kaikenlaisia ideoita pullollaan! :)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten ihana idea! Aivan loistavaa, että vieraspenkki sitten on teillä oikeasti koko ajan. Meidän vieraskirja on nätisti laatikossa muiden hääjuttujen kanssa varastossa. Kauheen järkevää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Kiitos ♥ Tää oli jotenkin niin meille sopiva! Mies tykkää väkertää kaikenlaista, niin tämä sopi sitten hyvin jatkoksi kaikelle. :)

      Poista