perjantai 3. lokakuuta 2014

Wc-kalusteet paikallaan!

Jep!
Meillä on vessoissakin kalusteet paikoillaan. Ollaan niitä tässä sähelletty tai no itseasiassa isäntä niitä enimmäkseen on laitellut. Ja upeat niistä tuli! :) En kyllä vaihtaisi niitä mihinkään toisiin. Ja suurin kiitos kuuluu jälleen kalustepisaralle, joka osasi luoda meille oikeanlaiset wc-kalusteet! :)

Yläkerran WC

Alakerran WC

Muumipyyhkeet omalla paikallaan. Ja ystävillekin löytyy jo oma ;)
Ihanat vetimet! Alakerrassa yksi ja yläkerrassa 3 kpl :)

Viime viikot on siis mennee suunnitellessa ja asentamisessa ja vähän siivoillessa. Pieniä sattumuksia lukuunottamatta, kaikki on menny hyvin. :) Ja talo alkaa olla oman näköisensä tai no Meidän näköinen.

Onnistuin yhtenä aamuna kaappaamaan lentokoneen suihku jäljen!!

Viime postauksessa laitoin teille tiedotteen, että banneri kilpailu on tulossa ja se on koko ajan menossa! Tämän viikon sunnuntaihin on vielä aikaa ja nyt kun tänne ehdein kirjotteleen teille, niin laitan ehdokkaat myös tähän loppuun! Joten kaikki äänet lasketaan yhteen (blogin ja facebookin) ja sitten julkaistaan voittaja banneri ensi viikon maanantaina viimeistään. Aika tasaväkistä on ollut äänestäminen facebookin puolella, joten ajattelin jos tänne ne laitan, niin voi tuoda jännitystä kisaan. :)


Uusia teinipeilikuvia :P


No mitäs meille muuta?!
No eipä oikeastaan mitään kummallista. Olin eilen ensimmäistä kertaa spinning tunnilla ja se oli kyllä tosi tehokas tunti! Saatampa mennä joskus toistekin. :) Kuntosalilla käynti on muutenkin nyt sitten alotettu. Flunssa kierteestä on päästy (toivottavasti) ja senpä vuoksi ahekrointi on alkanut. Huomenna tai sunnuntaina olisi tarkoitus seuraavan kerran mennä. Nyt tiistaina olin kuntosalin puolella ja tein sitten kunnon jalkapäivän, keskiviikkona ei kävelty oikein mihinkään tai jos käveltiin, niin kävely tyyli oli ainakin huvittava. :D Tänään ei oo ollenkaan niin kipeä kun keskiviikkona olin. Huomenna voi ollakin ihan toisenlainen päivä (pitää muistaa siis venytellä kunnolla).

Syksy se vaan tekee tuloaan ja maanantaina mennäänkin töistä jo luistelemaan! Hurjaa! Pitää muistaa yhtä sun toista hoitaa viikonloppuna sitä varten, lähinnä itselleni. :D Saapa nähä sitte...

Ihana kuura


Mutta, mä meen nyt täyttelee vessojen hyllyjä! Saa tavarat oikeille paikoilleen ja pukuhuoneesta pois! Hammasharjat on siirretty kodinhoitohuoneesta jo edellispäivänä oikeaan paikkaansa.
On tää vaan huisia.

Ihanaa viikonlopun alkua muruset
Ja muistakaa äänestää banneria!!! :)

   
Äänestä nro:lla 1
 
Äänestä nro:lla 2

 
Äänestä nro:lla 3


p.s. tänään katostaan Vain Elämää, eikös? ;)

2 kommenttia: