perjantai 10. lokakuuta 2014

The Yleiskone

Meidän "lapsi" saapui eilen kotiin. :D
Yleiskone jota tässä ollaan pohdittu, tuli sitten vihdoin ja viimein ostettua ja nyt se
sitten on saatu kotiinkin asti, kotiinkuljetettuna. :)
Jokainen nippeli ja nappeli on pesty ja nyt se on sitten käyttövalmiina tuolla omalla paikallaan, jonka se vihdoin ja viimein tänään löysi. Muutamia siirtelyjä ja pohdintoja olluna, mutta nyt se on tuossa ja pysyy! Muutenkin keittiö alkaa näyttää omaltaan. Minkään ei juurikaan ole muuttunut, ehkä tulevaisuudessa sitten, mutta tää näyttää just nyt hyvältä. Vai mitä mieltä te olette? :)


Huomenna ois tarkotus lähtee sänkyostoksille ja huomenna olisi tarkoitus päästä alakertaan takaisin nukkumaan. Jep! Nyt ollaa laitettu hihat heilumaan, jotta saataisiin nyt kaikki kuntoon, ennen seuraavaa etappia! Nimittäin marraskuun puolella pitää ruveta kodinhoitohuoneen kaappeja irrotteleen, seiniä kittailemaan ja maalailemaan, jotta saataisiin sinne uudet kalusteet myös. :)
Rupee talo näyttämään hyvältä! Ei niistä remontti hommista niin vaan pääse näköjään. ;)
Ja ei se niin haittaakaan. Suurimmat jutut ollaan saatu loppuun ja nyt on hyvä fiksailla pieniä juttuja, kuten kodinhoitohuone. Me like!

HUOMENNA, HUOMENNA! Uusi sänky ja makuuhuone alkaa olla ready!
Tänään ei oo sit oikee mitää saatu aikaan, paitsi toi yleiskone omalle paikalleen.
Tai itse asiassa! 
Isäntä oli tänään laittanut ruokailuhuoneen, terassin oviaukon, listat paikoilleen.
Ja olipahan makuuhuoneen kaappien alle ja lattialle tullu kanssa listat!
Huomenna muuten pitää pestä makkarin ikkuna! 
Ennen siellä ei voi olla! :D
Että on tänään jotakin tehty, tai no minä en oo kyl. Työviikko on taasen takana ja ensi viikolla onkin sitten syysloma ja vähän erilaiset kuviot työmaallakin. :) Sunnuntaina saadaan yövieraaksi mun pikkusisko tänne meille ja hän pääsee sitten vähän kattelemaan myös työmaalle. ;) Niin pikkusten perään kun on. ♥ Onkin ollut jo aikamoinen ikävä sitäkin hömppää. ♥ ♥

No mut tänään ei sitten oikeestaan muuta. Kissoja kuvailin ulkona, kun ne oli niin hölmöjä vaihteeksi. :D Söpöliinit!♥ Tässä teille maistiaisia mein hömpistä ♥ :

Itse Pörheliö! Ihan normaali hölmö itsensä! :D

Prinsessa nauttii sisätiloista ja varsinkin yläkerrasta, kun on vihdoin tottunut sinne ♥

Uuvatti aatteli kokeilla hyökkäystä kameraa kohti :D

Voihan hymiösade, joka tässä postauksessa nyt on! :D 
Nauttikaa! ^^ ♥ ♥

1 kommentti:

  1. Mä oon haaveillut uudesta yleiskoneesta, tuntuu että osa on ihan törkeän kalliita ja toki melkeen kaikki osat pitää ostaa vielä erikseen. Toki halvallakin saa ihan ok koneen.

    VastaaPoista