sunnuntai 21. syyskuuta 2014

löhö viikonloppu

Heipsan haniset

Täällä ollaan hengissä! Vaikkain hiljaiselossa oltu taas...

Meille kuuluu hyvää! Töitä ja töitä ja töitä! Ja no kodin sisustamista. :)

Ihana syksy on alkanut näkyä jo paljon enemmän ja syysflunssasta taidan olla selvinny! JES!
Isäntäkin onneksi selvisi siitä, vaikka se tuntui kovasti puskevan pahemmin,
mutta hellitti sitten kuitenkin. :)

Nyt me ollaan tää viikonloppu vaan oltu, vaikka ois varmaan hommaa ollutkin, ei vaan napannut. Sentään sain sunnuntai siivouksen hoidettua, jotain sentään! :) Ja oon kyllä kovasti pohtinut, että mihin laittaisin muutamia sisustustarroja, joita tuossa ostettii tiistaina, kun oltiin huutokaupassa. JEP! Olin siellä kans! :D Ja no itseasiassa, nyt kun tuli puheeksi, niin ostettiin meille uus sohvapöytä sieltä. Ihana, arkku, sohvapöytä!

   
Alimmainen on menossa makuuhuoneen seinälle, mutta kaksi muuta vielä etsii paikkaansa :)  

Kuva on otettu mun puhelimella, joten laatu on mitä on.
Mutta tää on ihana!!
Ja tuli sieltä muutakin, mutta ne onkin laitettu myyntiin, kuten nuot tarrat joista puhuin, mutta pitäähän niistä nyt yhdet kotiin jäädä.
Makuuhuone saa omansa ainakin, kaksi muuta miettii vielä minne menevät.
Eiköhän niillekin paikkansa löydy. :)

Nyt ei onneksi oo mitään syysväsymystä iskenyt ellei lasketa pientä laiskuutta mukaan. Toivottavasti ei iskekään, kun olisi kyllä hommaa mitä tehdä töidenkin lisäksi. Plussaa onneksi syyspäivissä on oma rakas ja kaunis syysmaisema sekä meidän kisulit, jotka on muuten ihan sekasin taas. Pörrö on tainnut saada syysflunssan, kun kovasti nukkuu vaan sisätiloissa ja hakee huomioo meiltä. Nytkin nukkuu sohvalla, viltin päällä, ja aikasemmin jo yritti saada meitä nukkumaan. Pörrö on siis ruvennut nukkumaan enemmän meidän kanssa.

Ihana syksy

Mä ajattelin järjestää syksyn kunniaksi jälleen banneri kisan ja se kisa starttaa varmaankin tänään! Laittelen facebookin puolelle vaihtoehtoja bannereista ja niitä saa siellä sitten äänestää! Todennäköisesti tulee myöskin tänne kilpailu, mutta ajattelin kokeilla nyt näin päin tätä, jotta kaikki halukkaat saa äänensä varmasti kuuluviin! :) Joten pysykää kuulolla, täällä, facessa ja muualla somessa! :)

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille!  

love ya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti