perjantai 5. syyskuuta 2014

Kodin sisustamista ♥

Pikkuhiljaa on päässyt sisutelemaan kotiakin. On ostettu sitä ja tätä ja totakin.
Viime aikoina ollaan saatu baarijakkarat paikoilleen, yksi matto ja muutamia koristeita seinille. 
Minä olen hirveän nihkeä laittamaan seinille mitään. Jos on hirveästi seinillä tavaraa/koristeita/tauluja, niin tulee ahdistava tunne. Parempi siis ajatella tarkkaan ja pohtia mitä kannattaa ja ei kannatta laittaa.

Isäntä sain yhtenä iltana idean, että laitetaan meidän seinä tuikkutelineet paikoilleen. No niitä sitten suhattii ees ja taas, mutta kyllä ne paikkansa sitten löysivät. Ja hyvältähän ne näyttää. Parina seuraavana päivänä pelästyin niitä, kun en muistanu että oltiin ne paikoilleen saatu. :D


Käytävän tuikut


Portaikon toinen puoli
Viime perjantaina saatiin sitten hankittua meille ne baarijakkarat, joita jo kauan oltiinkin haikailtu. Ostettiin samalla kertaa yläkertaan tietokoneen äärellekin, niin jos tulisi tässä sitten enemmänkin istuttua. ;)Saatiin todella hyvällä tarjouksella JYSK:stä nämä. Onneksi huomattiin lehdessä tarjous ja kaikki kolme tulivat edulliseen hintaan! 


Samalla osotosreissulla ostettiin sitten pari tyynyä ja yksi matto. JEP! Matto
Minähän en pidä yhtään matoista ja olen aina ollut niitä vastaan. Mutta mieleni on muuttunut tässä parin kuukauden aikana ja meidän käytävälle halusin pyöreän tähti maton. Mutta koska juuri silloin kun sitä halusin niin eihän sitä sitten enää ollut tai löytynyt mistään. Myllyn prismasta sitten löydettiin, neliskanttinen, Vallilan Tulisielu, matto. Isäntä sitä ehdotti ja olin kahden maton vaiheilla. Joko tuo kyseinen jonka otimme tai sitten Vallilan, pyöreä, Genetic matto. Ja päädyin sitten tuohon isännän ehdottamaan. Siinä kun hiukan löytyy minun lempivärejäni. ;)


On kyllä vallan mainio matto! Katsotaan kuinka kauan sen pysyy puhtaana ja ehjänä. Kissat kun eivät vielä onneksi ole sitä kynsineet, mutta nyt kun sen mainitsin niin siinä on varmasti tämän illan tai ensi yön aikana tullut jotain...

No mutta, ostettiin sitten yhdet verhot lisää ja ylläripylläri, sekin oli Vallilaa. :D 
Tällä kertaa yläkerran aulaan tuli Vallilan Koivikko kappa ja näyttää todella hyvältä. Vaikka huone ehkä vähän pimeni, mutta ei sen huoneen kauhean valoisa kuulukkaan olla, jos sinne tykit ja kankaat tulee. ;)


Musta alkaa tuntumaan, että Vallila ja Muumi on semmoset, jotka tässä talossa tuntuu olevan mun ehdottomat jutut. :D No mut eipähän oo kovin halpaa... Onneksi kaikki verhot on ostettu ja muita mattoja ei oo hetkeen tulossa! 


Tälläsiä sisustus juttuja meille tällä kertaa. Lisää kerron, kunhan niitä tulee ensin. ;)

P.S. Ehkä yks tällä hetkellä tosi tärkeä juttu on se, että oon saanu pidettyä yhden kauniin orkidean hengissä PITKÄÄN! Ennätys pitkään mulla! Ja se kukkii niiiiiin kauniisti!

Laitan siis teille siitä tähän loppuun kuvan ja toivotan oikein mukavaa perjantai-iltaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti