maanantai 16. kesäkuuta 2014

kesäloma...


Tänään se nimittäin alkoi virallisesti. Tänään on mun kesäloman ensimmäinen päivä ja nyt kun katsoo ulos, niin näyttää siltä, että kesä olisi kääntynyt jo syksyyn. :s
Ei siis kovinkaan hyvä ilma, mutta mieli on TODELLA laiska! :D Ja eikö lomalla saakin olla?!
Ollaan me tänään saatu viimiset listat sahattua (maalaus vielä eessä) ja isäntä sai aloitettua jakkara-rojektiaan. Ihan hyvältä siis vaikuttaa. 

Meillä tosiaan on viimisetkin listatut tehty, mitä tähän hätään voi tehdäkään. Kodin koneet saapuivat viikko aikaa maanantaina ja tiskikone laitettiin heti käyttöön. Joten itse sain jäädä eläkkeelle kyseisestä hommasta lähestulkoon kokonaan. ;)
Keittiön kaapit, ovet, jne. tulee ilmeisesti ensi viikolla, joten sillon vasta sitten päästään teidänkin kanssa fiilistelemään niitä. 

Jännittää, jännittää....


Viimeisimpiä suuria kuulumisia meiltä on ainoastaan meikän nimpparit. En oikein viettänyt niitä, kun ei oikein ole tilaa järjestää vieläkään (istumatilaa lähinnä). Mutta kävipä äiti ja sisareni ja kummityttö sekä appivanhemmat ja kassaneiti! :D
Isä ja veli olivat rallitouhuissa ja lupasivat tulla tässä mun loman aikana moikkailemaan.


Leikittiin suihkepulloilla ja kummityttö kasteli vaan itseään! :D

Siskojeni kanssa sovittiin että tehdään reissu HopLopiin kummitytön kanssa. :) Päästään kaikki leikkimään ja no Sini pääsee nauttimaan istumisesta, kun me Saran kanssa viedään Lulua ees taas. ;) 

Ainiin! Tähän väliin pitää sanoa, että elokuun puolella musta tulee pienen pelimiehen täti.


Suunnitelmia ei oikeastaan ole muuten mitään. Tai no keittiötä ootellaan ja kun se on tullut, laitetaan loput lattiat ja listat paikoilleen. Sitten saakin ruveta sisustamaan paremmin. :) 

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

No mutta mitäpäs sitä turhia löpisemään, kun ei oo mitään mitä löpistä! :D

Mä oon niin LOMALLA!
Jospa ruusuiset kelit alkaisivat tästä joku päivä... :)
p.s. Näetkö kuvassa jotakin jännää? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti