perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus

Täällä sitä aamusta heti kirjottelen teille. :)

Tänään piti olla jo kahdeksalta reippaana ylhäällä, suihkuun menossa ja siivouksia alottelemassa, mutta toisin kävi. Kello soitti, muttei noustu. Ulko-ovelta kuului koputusta ja siihenkös sitten noustiin, isännän vanhemmat siellä olivat. No tulipahan herättyä kuitenkin! :)

Ja nyt oon tässä, kirjottamassa teille.

Tänään alkaa siis juhannus touhut. Siivoamiset alotettii jo eilen, mutta ku tätä remonttia tässä ollaan häärätty, niin on aika paljon kaikkea mitä pitää siirtää ja siivota jne jne jne. Tänään vielä pitäisi imuroida, matot heittää ulos ja vähä järjestellä paikkoja, jotta ystävät pystyy valtaamaan meiltä yhden huoneen. :D JEIJ! Meillä on tilaa yökyläläisille!! Aika mahtavaa!Tosiaan! Me vietetään tänä vuonna juhannusta ihan kotona ja hyvien ystävien kanssa. :)
Grillataan, pelataan ehkä pihapelejä (riippuen säästä) ja tietysti nautitaan vaan, kerran on keskikesän juhla! :)

Tämän aamuisen löpinän myötä haluan toivottaa jokaiselle lukijalle&seuraajalle aivan loistavaa ja TURVALLISTA juhannusta! :) Muistakaa pitää hauskaa ja muistakaa pitää aivot paikoillaan, ei jätetä naulaan roikkumaan! :)P.S. Juhannuksen jälkeen luvassa banneri-kilpailua jälleen! ;) Pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti