keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Olette päässäni kaikki yhtä perhettä

Ja vaikka et "rakastan" sanokaan, se tiedossa minulla on.


Viime kirjoituksesta onpi aikaa jälleen. Tässä on ehditty tekemään yhtä sun toista ja montaa lajia on tekemättäkin. Ja mistähän sitä aloittaisi?!

Aloitetaanpa vaikka menneestä viikonlopusta!
Olimme siis Keskustanuorten liittokokouksessa Mikkelissä, jossa meidän johtomme valittiin uusiksi ja päätimme aloitteista jne.
Saimme siis uuden puheenjohtajan ja kaksi uutta varapuheenjohtajaa sekä viisi varsinaista jäsentä ja kaksi vara jäsentä lihaan. Joten aikalailla "puhtaalta" pöydältä lähdetään, ainakin johdon puolesta.
Koko viikonloppu oli mielestäni oikein onnistunut. Nähtiin pitkästä aikaa muita nuoria ympäri Suomen. Ja saatiin jälleen paljon uusia tuttavuuksia ja toivottavasti myöhemmin olevia hyviä ystäviä. En siis vaihtaisi mennyttä viikonloppua mistään hinnasta pois. Omat ajatukset puolueeseen ja muuhun ovat vahvat ja se oma liekki tuolla rinnassa roihuaa hurjemmin. On siis ilo olla tässä tiimissä mukana!
Ja mistä sitä tietää vaikka ensi vuonna olisi minun vuoroni olla lihassa! ;)
Viikonlopun paras ostos oli kyllä muumiperheeni lisäys. Ostin nimittäin viime syntymäpäivänä saaneella lahjakortilla uuden mukin kokoelmaani. ♥

"muutto"


Alkanut viikko on kuitenkin ollut täysin päinvastainen kuin mennyt viikonloppu. Aamuisin ei jaksa nousta sängystä, olo on todella kurja. Päivän mittaan ajatukset lentelevät ihan miten sattuu ja tuntuu ettei pysy kasassa. Tänään oli todella mukava, kun työyhteisöstä tultiin kysymään vointiani. Olin oikeasti otettu ja olen edelleen! ♥ On ihanaa, kun pidetään huolta ja halutaan auttaa. Oma jaksaminen on kuitenkin kaikista tärkeintä, ainakin siltä tuntuu tällä hetkellä. Muutaman päivän päästä ollaan varmasti paljon viisampia jälleen kuin muutama päivä takaperin.

Elämä antaa, elämä ottaa.
 Se kantaa ja voi pudottaa.

Käytiin maanantaina lasten kanssa luistelemassa Tarvasjoella. Meikäläinen ehti laittaa luistimet jalkaan ja menemään jäälle asti sentään, ku tuli pakkotila ottaa luistimet pois jalasta. Kipu oli JÄRKYTTÄVÄ! Sen siitä saa kun kävelee niin harvoin korkkareilla ja no minä sitten koko menneen viikonlopun kävelin korkokengillä. 

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa!


Tänään kävin pitkästä aikaa salilla kokeilemassa miltä tuntuu. Ja no ei alkanut hyvin! 20min jälkeen totesin, että tää oli tässä ja lähdin menemään. Oltiin tuossa sitten ulkona miehen kanssa ja tehtiin klapeja varastoon ja sisälle. Saapahan takan lämpimäksi. ♥ 
Sitä aikaa odotellessa, kun saa istua sohvalla takkatulen ääressä ja vain olla ajattelematta mitään, murun kainalossa. ♥


Tähän loppuun haluan laittaa menneen viikonlopun tunnelmia ja kuluneen viikon myös. 
Ehkä huomenna on astetta parempi fiilis! 

Ensimmäisen kokouspäivän kuvia ;)

Ehdokkaiden "tarjoilut" ja Mikkelin mamk:in tiloja...

Tuore johto!
PJ Teppo Säkkinen
VPJ Katja Asikainen
VPJ Risto Lahti

Terveiset uudelle puheenjohtajalle! 


Anu & Osku ♥

Lauantai ja sunnuntai välisenä yönä fiilis oli mieletön!
Nukkumaan mentiin siinä 04:40 ja herätys oli 07:30 :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti