perjantai 18. lokakuuta 2013

Loppuviikko



Minun piti eilen illalla ehtiä kirjoittamaan viime päivistä, mutta se sitten jäi. Koko illan palelin vain ja olin sitten kääriytyneenä viltin alle. hurrrr!

Ollaan tällä viikolla oltu jo jääkiekko matsissa, Turussa ostoksilla ja vielä edessäpäin on Ismo Leikola Show sekä luultavasti ristiäisissä kuvaaminen.
Työmaalla on vierähtänyt viikko mukavasti, täällä menossa syyslomaviikko ja tänään se saa päätöksen.

Mutta mennäänpä pari päivää taaksepäin....
Tiistaina oltiin tosiaan miehen kanssa kattomassa TPS-Kärpät matsia ja eihän se ollut mitään kaunista katseltavaa. Turpiin tuli, mutta paikkansa oli myös TPS:llä, tosin niitä ei vain saatu sisään. Huvittavinta oli, että kotijoukkueen valmentajakin joutui viimeisen parin minuutin aikana suihkuun suunsoitosta. :D Että kyllä tällä matsilla oli puolensakin!
(Paljon kuvia tässä kohdassa!)






Suikkaneeeen!


"tappelu, tappelu..."



No keskiviikkona käytiin sitten miehen ja mein ystävän kanssa shoppailemassa. Mukaan tarttui sellaista mitä ei edes pitänyt ostaa, mutta haitanneeko tuo. Ensin käytiin tukussa hakemassa mausteita meidän "hyllyyn". Jotteivät aivan heti loppuisi. 



IKEA:sta meidän piti vain ostaa pannun alusia, joita käytetään meillä leivinuunissa. Juu u! Meidän leivinuuniin laitetaan näitä siksi, etteivät esim. piirakat tai piparit pala pohjasta. Viime jouluna kävi niin että kun piparit näyttivät kauniin ruskeilta päältä, niin alta ne oli täysin mustia, joten päätettiin, että pakko hankkia pientä korotusta sinne, jottei kaikki palaisi. Ostinpas sitten myös tulevaa joulua ajatellen uusia piparimuotteja. Ovat kyllä ihanat! Ja eläimiä ei vielä kauheasti "kokoelmassa" olekkaan! Uusi lakana tarttui myös mukaan, mutta tässä kohtaa on valitettava koska, ainut 120x200 lakana jonka Raision IKEA:Sta löysin oli väriltään valkoinen ja vähiten haluan valkoisessa nukkua, mutta ostinpa sen nyt sitten. Olisi mukavaa jos valikoimaa olisi vähän enemmän. Varsinkin kun muut koot antoivat sentään enemmän valittavaa!



iiiiihanat uudet muotit ♥





Tänään tosiaan on perjantai ja meikäläinen lähtee hetken päästä suuntaamaan kohti työmaata. Huomenna onkin lauantai ja tiedossa on Ismo Leikola Show ja ennen sitä kierros Salon teatterissa. Jännittävää! Ihanaiset ystävämme tulevat kanssamme nauttimaan showsta ja toivottavasti ennen sitä kaffittelusta! ;) Sunnuntaina todennäköisesti luvassa ristiäisfilmailuja (jos nyt ei muutoksia tule..). 

Mahtavaa alkavaa perjantaita & loppuviikkoa kaikille! ♥







3 kommenttia:

  1. Ihanaa loppuviikkoa sulle kans ♥ Ja kiitos kommentista! On kyllä ihan ylisuloinen kisukuvat ylhäällä, awws! Ja eläinpiparkakkumuotitkin vei mun sydämen, tekis van mieli jo leipoa kaikkia joulujuttuja, hah :D Ehkäpipareita voiskin jo tehdä purkkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitos sulle! Leipomaan vaan! ;) Kyllä se joulun tuoksu sieltä saakin jo tulla! :P

      Poista