sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonlopun mutinoita

Mahtava viikonloppu takana! 
Ollaan miehen kanssa saatu remonttia eteenpäin ja yläkerran (tulevia) lastenhuoneita tässä hommailtu. Tulokset näyttävät mahtavilta ja puhtia ollaan saatu molemmat. Kaikki paneelit saatiin tällä viikolla lakattu ja ensimmäiset lyöty kattoon eilen. Joten eiköhän tässä sitten aleta huhkimaan oikein, kun lopputulos alkaa olla näkyvillä. 

Eilen tosiaan alettiin paneloimaan toisen (tulevan) lastenhuoneen kattoa. Jännityksellä mietittiin miten mahtaa käydä, mutta kyllä me ollaan aikamoisia remontti reiskoja! Homma sujui hienosti ja tulevalla viikolla jatketaan sitten oikein urakalla. Tietysti miten päivä töiltä ehtii. 


Remontti Reiska!!

Tulipa eilen oltua myös laukku kutsuilla ensimmäistä kertaa ja värjättiin siinä ehtoosta sitten hyvän ystävän hiukset vaaleanpunaisiksi. :D Aika jännäksi meni fiilikset siinä vaiheessa kun ystävä meni pesemään hiuksiaan. Laitettiin siis raitoja Backstreetin shokkivärillä Dark Tulip:lla. Alku näytti todella lupaavalta, kunnes hiukset mentiin pesemään. Hetken pohdinnan jälkeen todettiin, että kyllä ne hiukset sopivat mahtavasti hänelle. Aluksi oltiin vaan hämillämme miksi näin kävi, mutta ehkä sen takia, kun ystävän hiukset olivat täysin vaaleat ja kun shokkivärit vähän ovat leviäväistä sorttia, joten ensi kerralla osataan varuilla, ellei haluta täysin koko pään värjäystä. Onnekseni, ystäväkin tänää kehui niitä ja ajatteli, että ovatpa ainakin erilaiset.

Beetlen kyydissä!Tänään juhlittiin ihanaisen kummitytön syntymäpäiviä. Tytön äippä ja iskä olivat hurjan iloisia vieraista ja kaikista lahjoista (ainakin annettiin ymmärtää). ;)

Itse vein tytölle Brion kävelyvaunut, koska ensi askeleet on otettu ja oletimme tytön äidin (siskoni) kanssa, että se olisi varmasti erittäin suotuisa lahja. 
Ja kuinkas kävikään! 
Neiti viihtyi kärryjen kanssa mainiosti. Ensin vain hiukan ujostutti kokeilla, mutta vauhtiin kun päästiin, niin mikään ei pysäyttänyt. 
Kerrassaan mainiota! Kummitäti siis onnistui lahjassaan! :)
Tämä ilta sitten on jatkunut ruoanteolla, takan lämmittämisellä ja seuraten miten mies ja ystävämme hommailevat ulkona rakennusjuttuja. Postilaatikolle meinaavat kasata "talon" ja luulenpa että luvassa on siitäkin postaus, kunhan se valmistuu. Tulipa myös heidän haettua varastostamme kaksi kappaletta ovia, jotka olisi tarkoitus lakata tummanruskeiksi, soveltuvat sitten hyvin sisustukseen yläkerrassa. 
Kyllä tämä remontti alkaa näyttämään jo hyvältä. Itse vain kun sitä ei ole ajatellut kunnolla millä mallilla se oikein on. Mutta tämän hetkisen pohdinnan jälkeen, se on kyllä hyvällä mallilla. Omalla ajallaan ja painollaan se kuitenkin tulee valmiiksi, kun sitä ihan itse kerran tehdään. 

Ahkerat pojat!


Kaikki ajallaan. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti