torstai 12. syyskuuta 2013

Important Moments

Tässä sitä jälleen ollaan, pitkän ajan jälkeen pääsen rustailemaan tänne musteen ja kuvien kanssa. Syntymäpäiviä, pentukuumetta, leipomista ja opiskelua on mahtunut viime viikkoihin, joten lupaavalta näyttää.

Tosiaan, omalla avokilla oli syntymäpäivät tuossa syyskuun alussa. Tulipa sitten kahvituksen kanssa hermoiltua vaihteeksi tai sellaisen kuvan taisin antaa ystäville ja sukulaisille. No niistä kuitenkin selvittiin vauhdikkaasti, sillä aikasemmin samaisena päivänä oli pienen miehen syntymäpäivät joita käytiin ensin juhlistamassa. Kotona sitten tarjottiin suklaapätkisjuustokakkua, mustikkapiirakkaa sekä pizzarullia, joita pitää tehdä toistekin, kun menivät kuumille kiville! Tarjoilussa ei siis mitään moitittavaa, eikä kyllä koko päivässäkään. Lahjoja taisi tulla, mutta kyllä ne ystävät ja sukulaiset olivat se päivän aihe, kun muistivat avokkia. No jos ensi vuonna olisi suuremmat tilat, kuin parina viime vuonna. (Hope so!) Ja minä muuten en ostanut avokille mitään lahjaksi, toivoi sitä ja toivomuksen pidin. Oli iloinen mies! ♥Tälläinen yllätys odotti mua yks päivä kotona. Nää oli siis paketissa
ja mä sain itte kasata ne, kerran mulle ne oli ostettu. höpsö muru ♥

Syntymäpäivän antimia, nam!


Syntymäpäivistä kun selvittiin tuli sitten tämä pentukuumeilu. Ystävä pariskunta hankki itselleen ihanaisen perhoskoiranpennun jota me sitten oltiin katsomassa. Lutuisempaa pentua en ole sitten hetkeen nähnytkään!
Tänään he sitten tulivat meille kylään, kun hauva oli saanut rokotteet. Isännät pelas NHL 14, joka kilahti tänään postilaatikkoon ja sitä on viikonloppunakin luvassa, no mikäs jos tykkää. ;)
Tilattiin tänään sitten pennusta kuvia omistajilleen ja napsittiin kuvia vähän lisää, on niin kuvauksellinen ryökäle ettei toista ole. No viikonloppuna pääsen leikkimään moisen kanssa lisää, ei hälvene kuume hevillä...


Tästä pojasta tulee mallipoika! ;)

Pusipusi!


Opiskelua! JES! Olin työpaikkaohjaaja koulutuksessa ja vielä kaksi koulupäivää tiedossa (jep, etätehtäviä myöskin ja toinen pitäisi ensi viikoksi saada valmiiksi..). Olen todella innoissani kyseisestä, koska olen odottanut, että koska pääsen kouluttamaan itseäni enemmän. Ja tämä on loistava lisä papereihin, koska näitä ohjaajia tarvitaan monessa työpaikassa. Joten tehtävät tehdään huolellisesti ja opiskeluun keskitytään, jotta saadaan mahtava todistustenjakotilaisuus! ;)
Kyseisen koulutusillan päätteeksi oli mukava tulla kotiin, kun oma mies oli tehnyt omenakaurapaistosta meille. ♥ Lämmitti mieltä ja sydäntä todella paljon ja siinä se ilta sitten menikin kaikussa köllötellen. ♥


Kauraomenaa ♥ tehtiin muuten tänäänkin, on se vaan hyvää!
Koulutusta! Reipas opiskelija!


Viikonloppuna oli sitten juhlia lisää (ihankuinniitäeijoolisi) ja mukavasti viikonloppu meni siinä. Tosin, toivoin kyllä, että olisi ollut hieman pidempi, koska tuntui, ettei ollenkaan jäänyt löhöaikaa, mutta kyllä sitä vielä ehtii löhöilemään. Viikonloppuna tuli harjoiteltua myös Waterfall braidia - Vesiputous lettiä. Onnistui mielestäni hienosti, varsinkin ensimmäiseksi sellaiseksi. Nyt osaan yhden hiusjutun lisää. Jeij! Katselin muutamia videoita jälleen ja ohjeita netissä ja sitten päätin, että tuon opettelen ja ensimmäisellä onnistui! Luultavasti sitten seuraavat ei onnistukkaan niin hyvin kuin se ensimmäinen... 


juhliajuhlia ♥
Waterfall braid ♥
Lisää haastavia hiusjuttuja ♥


Tämä viikko on sitten alkanut mukavasti. Alkuviikosta pakastettiin avokin kanssa n. 7 litraa omenaa pakkaseen, jotta ei tuu talvella nälkä. ;) Ja lisää pakastamista varmaan tulossa vielä. Tässä sitten eilen kävin hakemassa pikkusiskoni meille kylään, kun aloitti tet-harjoittelun meillä. Jänniä juttuja siis menossa ja viikonloppuna luvassa kaffittelua ihanien naisten seurassa sekä moottorirataa! Sielläkään ollu moneen aikaan, varsinka näissä kisoissa, sitä ootellessa siis! 

Nyt tää ehtoo jatkuu sillä, että kasataan pikkusiskolle sänky kasaan ja painutaan petiin! Jälleen alottelee pääkin särkemään, ehkäpä huomenna on taas parempi..

Have a nice dreams ♥

p.s. Fiilikset on kohdillaan, kiitos innostuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti