sunnuntai 29. syyskuuta 2013

11 faktaa minusta...

Nonni! Sain tuossa joku aika takaperin itselleni virallisesti ensimmäisen haasteen tähän blogiin. Ja sen säännöt menee näin:

"Haasteen tarkoituksena on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä,
joilla on alle 300 lukijaa. Haasteen säännöt:
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun täytyy keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa.
5. Haasteessa tulee mainita, kenet on haastanut ja kertoa se itse haastetuille.
6. Ei takaisin haastamista!"

Seuraavaksi siis 11 faktaa Minusta!

1. Riippuvainen ihmisistä! En osaa olla yksin, tarvitsen lähelleni jatkuvasti jonkun jonka kanssa jutella tai vain hengailla. Sen verran sosiaalinen ja empaattinen luonne, että ehkä sekin vetää puoleensa riippuvaisuutta.2. Rakastan työtäni! Olen siis tyytyväinen itseeni ja opiskelemaani ammattiin. Yläasteen 7. luokalla tiesin jo, että minusta tulee lastenhoitaja ja tässä sitä ollaan. :) Joka päivä oppii jotain uutta ja ihmeellistä, haastellista, mutta silti tarpeellista. Sitä en tiedä tarkkaan mitä haluan isona olla, mutta ehkä olen sittenkin jo löytänyt sen.3. Eläin rakkaus! Pienestä asti minulla on ollut lemmikki. Asuessani vielä vanhempieni kanssa, meillä oli kaksi koiraa, sekarotuinen Pörri ja saksanpaimenkoira Romeo. Heidän pois meno otti erittäin koville minulle, niinkuin koko perheelle... sekarotuinen Tobias kuitenkin astui taloon ja minä sitten muutin avomieheni kanssa yhteen. Nyt meillä on sitten kolme maatiaiskissaamme, Pörrö, Uuvatti ja Kääpiö. ♥4. Liikkuminen! Minulle on tullut tänä vuonna haasteeksi itselleni aloittaa liikunta ja kokea sen tuomat onnistumiset. Saavutuksia on tullut ja paljon. Kuitenkin harmittaa, että viime aikoina en ole päässyt käymään salilla tai muuallakaan, kun syysflunssa oli erittäin pahan ja nyt sitten ollaan miehen kanssa hoidettu remonttia eteenpäin. Ehkäpä ensi viikolla ehtii aloittamaan taas...5. Salainen haave! Jep, minulla se on, että pääsisi rallikuskiksi! Ehkä se on jonkinlainen lapsuudenhaave, joka tupruaa takaraivosta, mutta minulle se on tärkeä. Isäni rakentaa autoja ja on tehnyt niiden parissa aina töitä. Vaikka olenkin todella naismainen, minusta löytyy niitä miesgeenejäkin, pelottavan paljon.... o.06. Siivoaminen! Se rentouttaa tiukan paikantullen. Yleensä puran vihaani ja mökötystä sillä, että siivoan. Niin ainakin isäntä meillä on todennut ja luulenpa sen pitävän paikkansa. Ainakin nurkat pysyy silloin tällöin puhtaina. ;)

7. Leipominen! Se on intohimoni! Sitä kun pääsisin enemmän toteuttamaan, niin meidän koti tuoksuisi alituiseen pullalle ja kaikelle ihanalle. Koristeelliset kakut sarjaan hurahdin ja kaikki numerot tulevat kotiin, lisä härpäkkeineen. No sitä suurta ihanaa keittiötä odotellessa... ;)8. Valokuvaus! Ostimme miehen kanssa minulle Sony a37 järkkärin ja olen ollut tyytyväinen siihen. Kuvailin alituiseen puhelimellani ja huomattiin, että omaa kameraa kaivattaisiin ja kunnollista. Kuvien ottaminen on ollut valtavan hienoa sillä laitteella. Aina kun sen vain muistaisi ottaa mukaan joka paikkaan. 9. Lempiväri! No jos se ei ole jollekulle vielä selvinnyt niin sehän lienee se lila. ♥ Tiedä sitten mistä on tullut, mutta se on nyt minun juttuni. Aikaisemmin minulla on ollut kausia kun kaiken pitää olla esim. punaista tai vihreää. Nyt olen hurahtanut täysin lilaan ja luulenpa että se ei väisty laisinkaan. ;)10. Köllöttely! On ihanaa aamulla herätä ja tajuta, että "hei! tänään ei mennäkkään töihin vaan saa jäädä köllöttelemään murun viereen!" Mikäs sen ihanampaa viettää iltaakaan, kuin oman miehen vieressä. ♥

11. Loput faktat! No minusta riittää varmaan purtavaa vielä, mutta ehkäpä viimeisistä kysymyksistä saa lisä puhtia! Loputon vastailija! 11 Kysymystä minulle...

1. Mikä eläin kuvastaisi eniten sinua? Todennäköisesti kauris. En tiedä miksi, mutta olen kyllä horoskoopiltani kauris ja usein tuntuu, että se osuu täysin kohdalleni...
2. Mitkä kolme asiaa ottaisit autiolle saarelle? Vaikeaa... Ottaisin varmasti avokkini (kärsimään kanssani), tulitikkuja sekä pressun.
3. Jos sinun pitäisi osallistua yhteen televisio ohjelmaan, mikä se olisi? IDOLS! :D Sinne on pitäny mennä jo monena vuotena, mutta tuskin tulee vieläkään mentyä.
4. Mikä on parasta kesässä? Jäätelö ♥
5. Mihin haluaisit matkustaa? Kreikkaan!
6. Mikä on unelmasi? Joko elän sitä unelmaani tai sitten se on vasta tulossa, en tiedä...
7. Jos saisit omistaa vain 3 laitetta, mitkä ne olisivat? (puhelin, telkkari yms.) Tabletti, kaiuttimet ja puhelin
8. Mitkä ovat lemppari asusteesi? Käytän huiveja tosi paljon.
9. Mitä sävyjä käytät eniten vaatteissasi? Musta, harmaa, valkoinen, lila, keltainen.... Yritän olla nykyään värikkäämmän oloinen. Huom! Yritän!
10. Mikä on lempi ruokasi? Lasagnette, edelleen. ♥
11. Mitä ilman et voisi elää? Perhettä ♥

Seuraavaksi sitten kysymykset heille jotka aion haastaa:
1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
2. Missä olet ollut matkalla?
3. Mitä harrastat?
4. Lempi kirjasi?
5. Asia/esine, josta et voi luopua?
6. Kappale, jota et todellakaan voi sietää?
7. Tarina, joka naurattaa edelleen?
8. Yksi huonopuoli itsessäsi?
9. Yksi hyväpuoli itsessäsi?
10.  Miten vietät aikaasi mieluiten?
11. Tämän hetkinen fiilis?

Haastan seuraavat kisaan mukaan:

Ei nyt ihan tullut 11 haastettua, mutta ehkä tämänkin riittää... 

Lisää postauksia luvassa huomenissa, tämä oli tämmönen illan viimeinen, ennen kuin painan pään tyynyyn!

Unosia rakkaat lukijat! ♥

tässä syksyinen maalaus, joskus töissä taiteiltua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti