sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016

Juhannus tuli ja meni, niinkuin aina kaikki pyhät ja ihan normi päivätkin. Huomenna alkaa taas arki ja parisen viikkoa pitäisi vielä pusertaa ennenkuin voi laittaa jalat hetkeksi loma-asentoon. Sen jälkeen saakin nauttia kolmisen viikkoa kotona olemisesta ja tekemisestä. Hommia kyllä riittää, ihan kotihommia sekä sitten hääjuttuja, mut eiköhän sitä pysty välillä lekottelemaankin. :)



Tää juhannus meni ihan kotosalla ollen. Tuli vähän leivottua ja syötyä! Aina täytyy muistaa syödä! :D
Sitten tuli myös erittäin inhottava kesäflunssa kylään, joka on tänään ollut pahimmillaan. Päätä särkee pelkästään ajatuksesta, mutta kyllä se ihan jumissa tuntuu myös olevan. Saattaa huomata tästä kirjoitustyylistäkin sen. :D

Muutaman kesäisen kuvan sain räpsittyä, kun pihalla jaksoi tallustella. Melkosen kuumaa ilmaa on pidellyt, vaikkei sovi siitä mitään huonoa sanoakaan. Mukavaa se on kun on lämmin. :)
Aurinkoa pitäisi itteensä vähän saada napattua, jotta olisi mukavan ruskea sitten syksyllä juhlissa. :P Jospa sitä lomalla sitten saisi aurinkoa vähän otettua.


Häiden osalta ollaan ihan aikataulussa, ainakin jotenkin. Kyllä me kaikki kuntoon saadaan, kun vaan halutaan ja mehän halutaan. Vaikka tuntuu että todo-lista on valtava, niin ei se sinäänsä kovin valtava ole. Pikkuhommia vaan siellä ja täällä. :D Kaikki aikanaan kuitenkin ja onhan tässä vielä aikaa kuitenkin...

Mutta hei!
Miten sun juhannus meni? Kävitkö jossain? :)
Ihanaa sunnuntain jatkoa ja katsellaan taas!



2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Itse vietin juhannuksen mökillä, oli tosi mukavaa. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! :) Oli ihanaa kun pitkästä aikaa juhannuksena ei tarvinnut pitää toppatakkia :D Minkälainen juhannus oli noin muuten? :)

      Poista