lauantai 11. kesäkuuta 2016

H-hetki lähestyy...

Hyvää kannattaa odottaa, vai miten se meni? 
Häiden järjestelyt on ihan hyvällä mallilla. Pikkujuttuja on osteltu ja on suurempiakin hankintoja jo tehty. Asiat melkolailla hallinnassa. Kuitenkin tuntuu, että kiire tuppaa tulemaan, vaikka onhan tässä nyt vielä 98 päivää aikaa! :D
98, hui! Mihin tää aika on kadonnut? Muistan kun huokailin 200päivän kohdalla, että vielä on piiiiitkä matka ja nyt tuntuu, että se on jo heti kohta huomenna! :D A P U A !
Odotan todellakin innolla tulevaa, vaikka tässä on monta muutakin asiaa samaan aikaan menossa, mutta kaikesta selvitään.

Kutsut on lähetetty matkaan jo muutama viikko aikaa. Muutama onkin jo ilmoittautunut ja sen myötä homma tuntuu vaan todellisemmalta. Ruokalistaa aletaan puimaan enemmän ensi viikolla. Muutamia puheluita pitäisi hoitaa, paikkojen jne suhteen. Erilaista tilpehööriä jne pitäisi käydä ostelemassa vielä jonkin verran ja askarrella pitäisi PALJON! :D Onneksi kaasot ja morsiusneito ovat valmiita tulevaan! Kesälomani kun starttaa, niin aletaan tosi toimiin, vaikkakin oon jo jotain tehnyt, mutta kaikkea pitää kokeilla ennenkuin voi lopullisia juttuja toteuttaa. :)

Kutsujen kanssa meni tovi, mutta se kannatti!
Ollaan tyytyväisiä lopputulokseen!

Kutsut saivat omanlaisen merkityksen vielä, kun lisättiin
meidän kuva postimerkiksi.
Kuinka moni huomasi? ;)

Kyllä tässä on kaikenlaisia ideoita tiputeltu joka suuntaan. Aina hoksaa jonkun jutun, joka pitää TO DO-listaan kirjata ylös. Se lista on muuten jonkunmoinen! :D Kyllä tässä aikaakin on, vaikka lista suuri olisikin. :)

Mitäpä muuta?
No kesälomia odotellaan molemmat isännän kanssa. Viikot menee suhteellisen nopeaan, mutta kyllä sitä lomaa jo kovasti kaipailen! Ilmat ei vaan oo ihan hirveen suotuisia ollee, eikä säätietoihin oo kauheesti uskomista. Just naurettiin töissä, että miten se muuttuu tunti tunnilta erisuuntaan. Mut onneksi ei olla sokerista, niin ulkona voi vesisateellakin seisoskella! :D

Viikko aikaa mun pikkuveli valmistui levyseppähitsaajaksi ja pikkusisko päätti peruskoulun. Oli yhtä juhlaa viime viikonloppu taas! Onneksi iloisissa merkeissä.

Myöskin rakas pikkusisko siunattiin isoseksi muutama viikko aikaa. Joten on tässä ollu yhtä jos toista juhlaa.


Tänään olen menossa itse "keikalle". Nimittäin ihanaiset häät odottavat tänään ja mielenkiinnolla odotan ideoita vähän. ;) Vaikka työstä tämä päivä meneekin, mutta jos vaikka muutama pienikin idea pomppaisi ylös. :)

Toivottavasti tuo aurinko vain alkaisi lämmittämään hiukan, jotta hääparilla olisi mukava ja lämmin päivä tänään ja saataisiin upeita otoksia!

Rentouttavaa viikonloppua! ;)

P.S. Huomenna oman hääpuvun sovitukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti