maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulu saapuu jokaiselle...

14.12., se olisi 10 yötä ja sitten koittaa Jouluaatto.

Lupasin kirjotella teille postauksen meidän joulutunnelmista. 

Tänä vuonna joulu tulee hitaasti, mutta tuleepahan kuitenkin. Pikkuhiljaa ollaan saatu vaihdettua verhot, sisustuskrääsä on muuttunut jouluiseksi ja josko tämän viikon tai tulevan viikonlopun aikana saataisiin myös jouluvalot laitettua paikoillensa. Yleensä tähän aikaan jo on kaikki kyntteliköt ikkunoilla, jouluvalot koristaa ulkona ja siellä sun täällä on jos jonkinmoista valoa.
No tällä kertaa laitetaan niitä vähän miten mieli jaksaa.

Porot on ostettu hyvältä ystävältä ja ne ovat juuri sopivat meidän ruokapöydän päähän.

Pöydällä on porojen lisäksi ihanat huurteiset kipot, joita voi pitää joko noin päin kun ne pöydällä on kuvassa, tai sitten kääntää toisin päin.
Joululiina on anopin kädenjälkeä ja sopii loistavasti meidän ruokapöytään!

Oikealla alareunassa on tonttu, joka ostettiin Turun prismasta. Valot toi meidän äiti tontulle koristeeksi. Oikealla yläreunassa taas on meneillään olohuoneen verhojen silitys. Nuo verhot tuovat ihanasti valoa olohuoneeseen ja mukavan lumisen tunnelman. Sohvaan pitää vaihtaa vielä punaiset tai tumman vihreät viltit, jotta näyttää enemmän jouluisemmalta.
Vasemmassa kuvassa oleva tonttu on minulle tuotu tuliainen. Isäntä oli työporukalla pikkujouluilemassa laivalla ja sain tuliaisiksi yhden tontun lisää. 
Kohta mulla on koko armeija niitä.

Kolmas adventti oli eilen. 
Olen ostanut muumijoulukalenterin itselleni ja muumit ne vahtii meidän adventtituikkuja tänäkin vuonna. Katsotaan mahtaako osa muumeista päätyä tässä tänään/huomenissa jonnekin muualle...Kyllä se joulumieli meikäläisellekin alkaa tulla.
Joulu on kuitenkin ilon ja rauhan aikaa, silloin ei surra.

Tuleva viikko tulee olemaan todella erilainen ja siitä kerron teille jonakin päivänä.
Mun joulutunnelma postaus alkaa siis olemaan lopuillaan ja menen nyt syömään salaattini sekä katsomaan puita lisää takkaan! 

Pitäkäähän toisistanne huolta! ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti