tiistai 31. maaliskuuta 2015

Sairastupa

Täällä sitä ollaan lojuttu kotosalla.
Sunnuntai aamuna tuntui vatsa kummalliselta ja siitä se sitten lähti. Tulipa posliinipönttö tutummaksi pitkästä aikaa. :(
Tänään jo paljon parempi olla, mitä parina päivänä ollu. Edelleen kyllä uupunut, mutta huomenna todennäköisesti töihin, ellei tapahdu jotain muutosta.

Sunnuntaina soittelin päivystykseen tiedustellakseni, että onko syytä huolestua kun kipu oli erilainen. Särkylääkettä kehotettiin ottamaan ja seurailemaan tilannetta. Kertoivat että norovirusta on liikkeellä ja paljon. Eipä lohduttanut mieltä yhtään. Saatika kun mitään pystynyt syömään, onneksi juomaan pystyi.

Eilen aamulla kävin hoitajalla ja sain ohjeita pariksi päiväksi. Jos pelkkä kipuilu jatkuu, otetaan tulehdusarvot. Katsotaan onko sittem jotain vakavampaa. Toistaiseksi kivutkin ovat poissa, joten eiköhän tää ollu lievä vatsapöpö tai jotain vastaavaa. Olo voisi kyllä kohentua vähän enemmän. Raittiin ilman puutos on ainakin!

Mut eipä oo tarvinnu yksin sairastaa, kun mein rakkaat kissat on pitänee huolta musta. Vähintään yks heistä on joko jaloissa tai muuten kiehnää kimpussa. <3

Mutta tästä tosiaan parempaan suuntaan näyttää menevän. Katsotaan mitä ilta vielä näyttää.

Muistakaahan hygienia! :) Kevät on pöpöjä täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti