maanantai 23. maaliskuuta 2015

Aurinko

Sain viime viikon olla työmaalla ns. "viikon aurinko". Ja oli kyllä oikein mukavaa olla.
Mielenkiintoinen saada tyäystäviltä kuulla, minkälainen olen heidän mielestään.

Hymyn saa aivan varmasti joka aamu näillä teksteillä! :)Ihan huiput Naiset!

Vaikka töissä tuntuukin olevan toisinaan aika rankkaa (tai sitten johtuu vaan omista fiiliksistä), niin ei näiden lauseiden jälkeen harmita mikään työhön liittyvä! :)

Tässä ollaan viime aikoina elelty jälleen kerran hiljaiseloa blogin suhteen. Kaikenlaista on tehty ja kaikkialla on oltu. Kevät siivoukset alotettu kotona ja alkaa koti näyttää taas hyvältä. ♥ 
Oma fiiliskin on ollut yllättävän pirteä kaikesta huolimatta. Ehkä pienen pientä kevät väsymystä ollut hiljaista, mutta taitaa mennä pikkuhiljaa ohitse. Kevät kun tuo tullessaan yhtä sun toista mukavaa juttua. ;)

Tässä ollaan muuten jo parisen viikkoa fillaroitu töihin, lukuunottamatta aamuvuorona ja yhtenä aamuna kun oli ketjut pois paikoiltaan. Tänäänkin fillaroittin kylmässä, pistävässä sateessa työpäivän jälkeen kotiin (kaupasta poikkesin hakemaan vähän jätskiä illaksi).

Jahka tästä saan aikaa enemmän tai lähinnä aikaiseksi, niin kirjoittelen teille useammin. Niinkuin olen jo moooonen monta kertaa luvannutkin! :D Ehkä sitä on turha enää kirjottaa, kun näitä tekstejä tuppaa muutenkin tulemaan aina silloin tällöin, vaikka hetken tulisikin muutama per viikko!


Iloista alkanutta viikkoa! ♥ 
Nauttikaa tulevasta keväästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti