keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa!

Hellurei rakkaat lukijat! On ollu pienoinen tauko kirjoittelussa, sellaiset 2 viikkoa. Kiirettä pitää töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Vähän on harmittanut, mutta kyllä se tästä, jospa tämä helpottaa teitä. ;)

Tässä viimeisten viikkojen aikana ollaan tehty remonttia, suunniteltu keittiötä lisää ja käyty reissaamassa. Remontti on edennyt nyt suhteellisen mukavasti, saa näillä näkymin kutsua sähkömiehen meille uudelleen pääsiäisen jälkeen. Kuulostaa hienolta ja suhteellisen suurelta, mutta toivottavasti sitä saataisiin alkukesästä jo ruveta maalailemaan keittiöseiniä ja muitakin seiniä. Edistyy, edistyy, pikkihiljaa, mutta kuitenkin. :)
Laitan tänne teille tulevasta keittiöstä kuvia, että teillekin selviää lopullinen versio. 
Tulipa sitten tehtyä viime viikonloppuna reissu Turku-Tukholma-Turku linjalla. :D Olin rakkaiden siskojen ja pikkuveljeni jalkapallo joukkueen kanssa siellä ja sitten valvojat tietysti. Oli kyllä mukava reissu! Tanssittua tuli ja tulipa sitä jälleen hankittua herkkuja kotiin, yllättäen. Ja se Joku Paikallinen Bändi, Turusta, oli Balticilla silloin ja olipa muuten mieletön bändi! Kyllä kannttaa käydä kuuntelemassa, jos on siihen vain mahdollisuus. :)
Siis hurja reissu oli ja yöunet oli tooooosi pitkät, huimasti siis 5h tuli nukuttua, mutta niillä mentiin ja matka onnistui mukavasti!

la-la-la-laivaaaa

Sunnuntaina lähdettiin sitten ystäväpariskunnan kanssa Heureka reissulle. Elämäni ensimmäinen kerta Heurekaan ja oli kyllä mielenkiintoinen. Harmittaa kun kuvia ei saanut ottaa, mutta jäipä kuvat omalle verkkokalvolle hyvin. Teemana siellä siis oli Body World; -"Body Worlds on saksalaisen tohtori Gunther von Hagensin luoma näyttelykokonaisuus, jossa aidot plastinoidut ihmisruumiit ja elimet mahdollistavat ainutlaatuisen tavan tutustua ihmisen anatomiaan."
Oli hienoa nähdä miltä näyttää sydän ja keuhkot ja jopa koko suolisto. Jännittävää ja kiehtovaa, vaikka en kyllä suostuisi lääkäri koskaan olemaan, mutta se olisi kuitenkin erittäin mielenkiintoista päästä joskus seuraamaan miten jokin leikkaus toteutetaan tai kun tehdään esimerkiksi ruumiinavaus. Tiedän! Kuulostaa kummaliselta, mutta ehkä tämä johtuu siitä, kun seuraan C.S.I:ta, NCIS, jne. sarjoja. Ne vain kiehtovat jotenkin. Joten tämä Body World oli mahtava kokemus. :)
Tulipa sitä myös tehtyä itsestä kolikko. Hieno idea tehdä omasta kuvasta kolikko ja työpaikan lapset olivat kateellisia siitä ja eräs työkaveri totesti, että se on luultavasti miljardien arvoinen ja totestin vain, että tuskin on! :D Mutta mistäs sitä tietää...
Sitten tuli nostettua mini lattiasta muutama sentti ylöspäin ja kokeiltua yhtäsuntoista koetta. Jännä paikka, ja tiedän, olen lapsellisimmasta päästä. Mutta kerran sitä eletään! :)

Ja tänään tuli postissa meidän voittama ylex-pipo! Ja se on muuten mahtava! ;)


kuvassa olevia burgereita pojat tilas 15 kpl! JEP!
YleX  


Kevättä rinnassa ja sen huomaa tästä tekstistä! Niin sekavaa ja paksua, että huhhuh! Hiukan on ajatukset sekaisin ja olotilakin on aika sekava. Jotenkin on niin väsynyt ja nuutunut olo. Onneksi alkaa 4 päivän pääsiäisloma, saa hiukan rentouduttua, vaikkakin sillekin lomalle on jo suunniteltu yhtäsuntoista! Perjantaina tiedossa syntymäpäiväkutsujen tekoa ja illalla 4-vuotis synttäreitä ja sitten käymään ystävän luona. Lauantaina tiedossa 60-vuotisjuhlat ja siinä se ilta varmaan sitten meneekin ja sunnuntaina sitten pitäisi näillä näkymin mennä katsomaan kummitustyttöä ♥ jota on hirrrrrrmu ikävä! Ei olla nähty piiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan ja se harmittaa ja kovasti! :( Aika kun tuntuu olevan kortilla ja kun työpäivien jälkeen ei jaksa lähteä mihinkään. 

Mutta jospa sitä tästä sitten aikaa saisi itselleen ja ystävilleen enemmän kun työt loppuvat. Kesäloma alkaa, siis työttömyys.. Töitä kyllä haen  jatkuvalla syötöllä, mutta sitä ei koskaan teidä milloin tärppää. Sitä sitten katsotaan mihin päädytään...

Joo, mutta nyt loppu tämä! Jatketaan kun on taas asiaa!

P.S. Kiitos siitä että katselukertoja on yli 1000! Seuraavaa tonnia odotellessa!


Kevättä rinnassa! Hyvää kevään ja kesän odotusta! ♥7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Katsojia on tullut yli tuhat, tarkoitin sitä! :)

   Poista
  2. Siis katselukertoja. Se voi olla vaikka yhden ihmisen aikaansaannos, jos se on katsonut sun blogia tuhat kertaa.

   Poista
  3. No jos nyt haluaa noin ilkeä olla, niin ihan miten vain :D Mä nyt ainakin iloitsen siitä, että niitä kertoja ON!

   Poista
  4. Ja minä sen tiedän montako niitä on, koska itsehän näen mistä kukik katsoja on käynyt katsomassa ja jne.
   Anteeksi nyt vain, mutta kuulosti pätemiseltä..

   Poista
  5. Halusin korjata vaan kirjoitusvirheesi, että lukijoita olisi 1000kpl. :) Kun niitä ei ole. Ja et sinä kyllä mitenkään erikseen näe että kuinka monta kertaa kukin lukija on käynyt katsomassa :D Näet ainoastaan että miltä palvelimelta ja mistä päin maailmaa. Että kukahan se nyt pätee hahaa!

   Poista
  6. Ei siinä sitten mitään. Väittelyihin meikäläinen ei rupea. :D Mutta korjausvirheesi on huomioitu... Oleppa siis hyvä!

   Poista