torstai 1. lokakuuta 2015

Villitys rantautunut meillekin...

Tässä ollaan seilattu taas kummallisilla aalloilla. Kroppa heittää häränpyllyä ja fiilikset menee siten sun täten. Vaihteeksi meikäläinen sairaslomalla. :/ Kaamea flunssa vei vuoteen omaksi ja kaiken kukkuraksi kunnon ientulehduskin vaivaa. :( Surkeiden sattumusten kirja taas!!!

Olen huomannut, että tämän vuoden aikana mun vastustuskykyä on koeteltu oikein urakalla. Vaikka maitohappoja otan ns. kuureina, juon gefilusmehua joka päivä, syön mielestäni terveellisesti ja liikunkin sentään vähäsen, silti oon taas tässä kunnossa, että mitään ei oikein kykene tekemään!
Alkaa oma ärsyyntymis prosentti vaan pienenemään, kun ei tunnu tulevan loppua mun sairastelulle ja missään ei oo vikaa. Kaikki on kunnossa. Tää vuosi vaan ei taida olla mun vuosi!

No mutta jotain iloistakin! :)

Tosiaan, otsikkokin sen jo sanoo! Hankkisin sitten tälläisen ihanan värityskirjan itselleni. Olen jo pitkään ajatellut hankkimista ja nyt semmonen sitten on. Ekaa sivua tänään väritelty ja kyllä semmonen vaan aikaa vie ja tänään se on tullut tarpeeseen todella paljon!


Tuossa kuvassa on minusta se huvittavaa, että meitin ihana Pörrö olisi halunnut kovasti auttaa (yritti siis syödä mun kyniä) ja kun kerroin etten tarvitse apua, käänsi hän päänsä pois kun otin kuvaa. :D

Mielettömän suuren hymyn sain tänään huulilleni, kun sain kirjeen!

Ihana kummityttö oli lähettänyt meille postia! Oli askarrellut käsikorun ja aivan ihastuttavan kortin meille.

Kyllä vaan on niin maan ihana kummityttö. ♥ ♥ ♥

Mutta hei, nyt haluaisin teiltä postaus toiveita!
Kaikenlaista on vissiin tullu kirjoteltua, mutta ois kiva jos kertoisitte minkälaisen postauksen te multa haluaisitte? :)

Ei muutakuin kommentteja suoraan tähän postaukseen tai sitten facebookin kautta!! :) 
Mailiakin saa lähettää! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti