perjantai 12. joulukuuta 2014

luukku 12

Hyvää huomenta!Täällä ollaan oltu muutama päivä kirjottelematta, kun on olotila ollut aika heikko. Töissä oon kyllä ollut, mutta fiilikset on ollee aika vaihtelevat. Niin paljon tekemistä ja ajattelemista ollu, että ei oo jaksanut kirjottaa. Nyt kuitenkin kirjotan.

Tää viikko on tosiaan ollut KIIREINEN. Eilen vietettiin päiväkodin joulujuhlia ja ne on nyt sitten hoidettu alta pois! JES! Kodinhoitohuoneen kalusteita asennellaan viikonloppuna ja varmaan ensi viikolla. Tällä viikolla tosiaan ei oo ehtinyt. Joulu tulee ja itse asiassa parin viikon päästä onkin tapaninpäivä. Huhhuh! Kyllä se aika vaan rientää!

Joulukukkasia pitäisi jo askarrella, mutta ei niihinkään tunnu löytyvän mielenkiintoa. Nyt kuitenkin on otettava niskasta kiinni ja viikonloppuna tehtävä niin paljon kuin vain pystyy! Niistä kuvia viikonloppuna. :)Mä jään nyt nauttimaan vielä tästä aamusta kissojen seurassa, kun isäntäkin on jo työmaalla ollut hetken aikaa. Tänään saadaan alottaa viikonlopunvietto ja sitten vielä ensi viikko ja joululoma.

Mukavaa perjantai päivää! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti