maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sunday, Monday, Happy Days.

Alkoipa sitten päässäni soimaan Onnen Päivät tunnari ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Viikonloppu meni oikein ripeästi, hyvä kun ehti hengähtämään. Tuli oltua shoppailemassa, kirppismyyjänä, villilänsibaardeissa, pesäpalloa katsomassa ja pulikoimassa.

Pe-pe-perjantaina oltiin sisarusten kesken vähän viettämässä aikaa, tosin pikkuveli puuttui joukosta, mutta oltiin ihan tyttöporukalla kerrankin! 
Tuli kunnolla naurettua ja melkein itkettyä. On se aika vaan kulunut äkkiä. Viimeksi kun ollaan kaikki siskokset oltu ostoksilla, niin äitikin oli mukana kuskaamassa ja maksamassa. Nyt sitten maksettiin jokainen itse ja minä ajoin, Sinillä on perhe ja Sarakin on jo yläasteella. Voi näitä aikoja! Vuodet menee toisinaan liian nopeaan, ei pysy mukana ollenkaan.
Anyway! Tuli myllyssä tosiaan shoppailtua, itselleni ostin paidan ja pöksyi, miekkoselle myös jotain pientä.  On se mukavampi mennä syksyä kohti, kun on jotain uutta. 
Lauvantaina oli sitten täällä Kyrössä Helahovilla kirppispäivä. Oltiin siellä sitten 8.30-15 oman pöydän äärellä ja keskiviikkona olisi tarkoitus mennä jatkamaan 9-12, että tervetuloa vaan mylläilemään pöytiä! 
Lauantai iltapäivän ratoksi, tuli istuttua Kumilan pesäpallokentällä kuuntelemassa, kun Osku selosti miesten peliä ja tuli sitä vähän katseltuakin. ;) Lauantai illan päätteeksi lähdettiin sitten villilänsibaardeihin jonnekkin ihan metikköön. :D Hauskaa oli ja ihan mielettömän mukava paikka, vaikka olikin jossain aivan puskissa. Tarttis itekkin järjestää teemabileet joskus. Tai siinä vaiheessa sitten, kun talo on valmis, niin uskaltaa ajatella sellaisia baardeja. Sitte pääsee tekee herkkuja oikein kunnolla ystäville. Sitä odotellessa....Sunnuntai aamu alkoi oikein vaikealla ylösnousemisella, miksi aamut voi olla niin vaikeita?! Huaaah! No mutta ylös kun pääsi, niin aamupalaa huiviin ja menoksi kohti Kumilaa. Olin kahden neitosen kanssa uimassa Mellilän rivieralla ja tuli sitten hypättyä hyppytornista. Hurja minä! En ois uskonu, että uskallan, mutta siinä sitä mentii ja vieläkin oon hengissä, ei musta vaan kovin hevillä pääse! Uintireissun jälkeen käytiin moikkaamassa miekkosen isovanhempia ja siitä sitten kaupan kautta kotiin.
Vietettiin sitten oikein kunnolla herkkuilta eilen, oli karkkia, sipsiä ja jäätelöä! Kesä ♥ Mikä ihana tekosyy lihota ja laihduttaa samaan aikaan. ♥ 

Nyt on sitten maanantai! Ja on tänää sentää käyty keskustassa kahvilassa ja kaupassa ja naapurissakin, että ei oo menny hukkaan tää päivä. Ja elokuvat oon saanu laatikkoon, odottamaan keskiviikkoa. Jospa saisi pienen tilin tehtyä, niin ei tarttis kantaa tavaroita takasin kotio. Toivossa on edelleen hyvä elää!

No mutta tältä viikolta odotellaan osia saapuvaksi, lämmintä ilmaa, ehkäpä pyörän kanssa menoa, uimista, nurmikonleikkuuta ja toivottavasti jotain jännittävää. Myöskin mansikka kakulla pitäisi käydä ja äitiyspakkaustakin penkoa ♥ voih, semmoset hömpötykset on kyllä niin ihania ♥
Ensi viikosta ei osaa niin paljoa sanoakkaan! ;) hihiihi... Jätän teille mun fiilistelyt ja päässä soivan biisin viimeiseksi. Olkaa hyvä! ->>1 kommentti:

  1. Muistan minäkin Onnen päivät-sarjan. Henry Winklerin esittämä Fonzie oli hauskin hahmo.

    VastaaPoista